Kapcsolat

2 Írj nekünk egy üzenetet
3 Kapcsolat űrlap

Ha nem tud elérni, biztos lehet benne, hogy a lehető leghamarabb hívjuk vissza. Köszönöm !

Cím

Nová 194
049 55 Dlhá Ves
Slovakia

Családi hangulatú

5 szobás, összesen 14 ágyas szálláshelyet kínálunk standard felszereltséggel és gázfűtéssel. Ingyenes saját udvari és ház előtti parkolást biztosítunk. A szálláshely egész területén ingyenes a Wi-Fi internet, kültéri részében pedig kerti fedett lugasunk kínál pihenési és grillezési lehetőségeket.

Mediterrán kertrészünkben kialakított tavacskánknál kedvére relaxálhat, forró fürdőt vehet a finn fadézsában, a szórakozni vágyókat pedig billiárdasztal várja.

 

Magánszálláshely** - szoba

egész éven igénybe vehető (1A, 1B szobák)

Családi ház földszintjén kialakított apartman típusú szálláshely külön oldalbejárattal az udvarról

Két szoba, egy közös konyha étkezősarokkal és fürdőszoba alkotja. Az alapférőhely 5 fő, ez bővíthető pótággyal 3+3-ra. Az apartmanba lépve a hallba jutunk, ahonnan átjárhatunk a hálószobába, konyhába, illetve fürdőszobába. A hall két részből áll, nappaliból és hálóból. A kandalló nyugodt vidéki hangulatot ajándékoz a szálláshelynek, amelyet a vendégek tetszés szerint használhatnak. A szobák átjárhatóak, a konyha teljesen felszerelt, főzési lehetőséget is kínál.

Magánszálláshely* - szoba

2, 3, 4 szobák

Családi ház hátsó részében kialakított szálláshely

Minden szoba külön bejáratú és saját fürdőszoba, valamint hűtőszekrény és TVSAT kábeltévé tartozik hozzá. A földszinten közös, főzésre is alkalmas konyha található.

2-es számú szoba
2 ágyas földszinti szoba, egész évben igénybe vehető.
3-as számú szoba
2 ágyas földszinti szoba, szezonálisan, áprilistól októberig vehető igénybe.
4-es számú szoba
3 + 1 ágyas tetőtéri szoba, egész évben igénybe vehető. A szoba körlépcső és teraszon keresztül közelíthető meg, valamint erkély is tartozik hozzá.
Privát Flanderová - DOG FRIENDLY

Állatbarát

Szálláshelyünk állatbarát, négylábú kedvenceiket is megbeszélés után szívesen fogadjuk.

TOP