Kapcsolat

2 Írj nekünk egy üzenetet
3 Kapcsolat űrlap

Ha nem tud elérni, biztos lehet benne, hogy a lehető leghamarabb hívjuk vissza. Köszönöm !

Cím

Nová 194
049 55 Dlhá Ves
Slovakia

Mini-wellness

Tisztelt látogatóink,
fedezzék fel a test és lélek harmóniáját kerti Mini-wellnessünkben!

Finn dézsánkban itttartózkodásuk kellemesebbé tételének céljábó relaxációs élményt kínálunk a szabad ég alatt.

A forró finn fürdő jótékony hatását már évszázadok óta ismerik az emberek. A forró dézsában való rendszeres fürdés a szaunázáshoz hasonló hatásokkal bír. Stressz-és feszültségoldó, megszünteti az izomfáradtságot, megnyugtatja a testet fizikai és pszichikai megterhelés után, endorfínt szabadít fel, ami a szervezet teljes mértékű relaxációjához vezet. A dézsa forró vize és a növényi oldatok a frissesség és tisztaság érzését kölcsönzik, selymesebbé varázsolják a bőrt, javítják az anyagcserét, méregtelenítik a testet, tágítják az ereket, javítják a vérkeringést. A párolgó víz segít egészségesen tartani a felsőlégutakat.

Orvosi szempontból a fürdés ajánlott és elismert módszer az influenza megelőzésére, reumás, illetve neurológiai problémákkal küzdő embereknek, előnyös hatással van az immunrendszer megerősítésére. Nem ajánlott a szív-és érrendszeri betegségben, magas vérnyomástól szenvedőknek, valamint azoknak, akiknek valamilyen belsőszervi gyulladásos megbetegedésük van.

A fürdődézsában való fürdés megfelelő a gyermekes családok számára, akik szeretnék együt tölteni gyermekeikkel a pihentető pillanatokat, a szikrázó csillagos ég alatti romantikus pihenésre vágyóknak, vagy kerti szórakozásra vágyó baráti társaságoknak. A dézsa-fürdés egész évben igénybe vehető. A forró nyári estéken ideális a hűtőfürdő, a forró fürdő kilátással a behavazott kertre exotikusabban hat télen.

A hatszemélyes kapacitású fürdődézsa forró vízzel feltöltve bérelhető a szállóvendégek számára. Számos relaxációs illat közül választhatnak az aktuális kínálatból, kizárólag 100%-os illóolajakat használunk. Szívesen kínálunk frissítő gyógynövényekből készített teákat.

Üzemeltetési idő:

Szombat 16:00 – 22:00
Vasárnap 16:00 – 22:00

A fürdődézsa üzemeltetése megrendelés alapján történik, amelyet min. 24 órával az üzembe helyezés előtt be kell jelenteni, üzemeltetési időn kívül megegyezés alapján. A látogatók kötelesek betartani a működési szabályzat feltételeit.

Árak:

A hatszemélyes kapacitással rendelkező fürdődézsa bérleti díja három órára 40,00 €. Az ár tartalmazza a víz, a tüzifa és az illóolajak árát.

Amennyiben ezt a skandináv csodát még nem próbálta ki, itt a kiváló alkalom!

TOP