Kapcsolat

2 Írj nekünk egy üzenetet
3 Kapcsolat űrlap

Ha nem tud elérni, biztos lehet benne, hogy a lehető leghamarabb hívjuk vissza. Köszönöm !

Cím

Nová 194
049 55 Dlhá Ves
Slovakia

Üdvözöljük! Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk.

A Valéria Flanderová magánszállás Hosszúszón (DlháVes), a Szilicei-fennsík (Silická planina) délnyugati peremén, a Szlovák Karszt Nemzeti Park déli részén található. Hosszúszó leginkább a közelben fekvő, nyilvánosság számára is látogatható, az UNESCO Világörökségi Listáján szereplő Domica-barlangnak köszönhetően vált ismertté.

Már 2007-től biztosítunk vendégeink számára stílusos magánszállást, amelynek kapacitását családi házunk felújítását követően, 2016-ban 14 ágyasra növeltük. Vendégeinket érkezéskor a ház előtt kialakított parkoló várja, a szálláshelyhez pedig mediterrán jellegű kertet létesítettünk, amelyben mini-wellness és dísztavacska található. A tetővel fedett lugasban lehetőségük van grillezésre is.

Az Utazások Kraszko Csigácska mesebeli birodalmába

Az Utazások Kraszko Csigácska mesebeli birodalmába (Rozprávkové kráľovstvo slimáka Kraska) projektnek köszönhetően a mesebirodalom egyik központi alakjává váltunk. Meseirodánkban a gyermekek a Kraszko Csigácska kalandjai (Dobrodružstvá slimáka Kraska) meséből ismert huszárról figurázott mesepecsétet kaphatnak meseútlevelükbe. Kraszko nem akármilyen csiga, varázsereje van. Minden reggel máshol és más időben ébred fel (további információkat itt talál: www.krasko.info.sk). A legendák és mesefeldolgozások segítenek bebarangolni a csodálatos Szlovák Karsztot.

Dôveryhodná firma

Megbízható Cég Tanúsítvány

Annak köszönhetően, hogy ügyfeleink részéről egyetlen panasz sem érkezett, valamint üzleti partnereink felé mutatott felelősségteljes hozzáállásunkért 2015-ben megkaptuk az etikus vállalkozásért járó Megbízható Cég Tanúsítványt.

Legfontosabb

Elsődleges célunk továbbra is az ügyfelek elégedettsége, ezért az Ön maximális kényelme számunkra igazi kihívás.

Szállás

Családi hangulatú 5 szobás, összesen 14 ágyas szálláshelyet kínálunk standard felszereltséggel és gázfűtéssel ...

TOP